Turnaj o pohár Hviezdoslavovského spolku

Pripravované podujatie

Marián Figura
14.6.2018

Turnaj o pohár Hviezdoslavovského spolku

Futbal je najrozšírenejším športom na svete. Podľa prieskumu medzinárodnej futbalovej federácie FIFA hrá pravidelne futbal najmenej 300 miliónov ľudí vo viac ako 220 krajinách sveta. Dôvodom jeho popularity sú jednoduché pravidlá a minimálna náročnosť na vybavenie.

Účasť na turnaji prisľúbilo niekoľko družstiev z našej aj okolitých obcí. Nad regulérnosťou zápasov bude bdieť certifikovaný rozhodca a občianske združenie Hviezdoslavovský spolok zabezpečí ceny pre víťazné družstvá a pohodu pre divákov. Bremeno organizácie turnaja a záštitu nad ním prevzal poslanec Obecného zastupiteľstva Marián Németh. Vyslovujeme mu za to poďakovanie.

Otvorený pre všetkých obyvateľov

Pokiaľ sa nájde medzi obyvateľmi obce družstvo, ktoré je schopné zapojiť sa do súťaže, môže sa prihlásiť na adrese maros@hviezdoslavovskyspolok.sk, prípadne francek@hviezdoslavovskyspolok.sk. Odporúčame vytvoriť si partiu 8-10 členov, lebo dynamika minifutbalu vyžaduje časté striedanie. Hrať sa bude od 10:00 a vyžadujú sa turfové kopačky. Za zdravotný stav účastníkov turnaja nesie každý prihlásený účastník zodpovednosť sám a Hviezdoslavovský spolok za prípadné zranenie alebo inú ujmu nezodpovedá.

Zabezpečenie

Požiadali sme našu obec o poskytnutie multifunkčného ihriska pred Obecným úradom. Hráči budú mať k dispozícii jednu miestnosť na poschodí kultúrneho domu na prezlečenie a prístup k toaletám v Kultúrnom dome. Na komerčnej báze bude pre divákov zabezpečené občerstvenie.

Ceny

Naše občianske združenie sa rozhodlo motivovať družstvá k čo najlepšiemu výkonu vypísaním finančných odmien. Okrem trofejí teda víťazom turnaja budú odovzdané

nasledujúce prémie:

1. miesto 500 €

2. miesto 300 €

3. miesto 100 €

Všetkým športovcom držíme palce a divákom želáme pekný športový zážitok.